3 workshops hvor I får 3 x 1 times mor/barn yoga med læge og yogainstruktør Magdalena, hvor I guides igennem et program der både inddrager jer og jeres baby. Derudover får I 3 x 1 times fælles vejledning og snak med sygeplejerske og børnesundhedsvejleder Wenche Katrine.


1. når baby er 0-4 måneder

  • I starter med en times mor/barn yoga med Magdalena hvor du og dit barn styrker jeres indbyrdes bånd og fysik.
  • Herefter får I en times fælles vejledning med Wenche, hvor vi snakker om alt det nye der fylder med en nyfødt baby. Vi tilpasser vejledningen efter jeres behov men det kan ex. handle om amning/modermælkserstatning, søvn, uro, mavekneb osv. Derudover snakker vi om sund kost til mor.

2. når baby 4-8 måneder

  • I starter med en times mor/barn yoga med Magdalena hvor du hjælper dit barn med at styrke barnets sansemotoriske system og genopbygger din bækkenbundsmuskulatur.
  • Herefter får I en times fælles vejledning med Wenche hvor vi snakker om overgangskost til baby. I får sunde og nemme opskrifter, der sikrer jeres barn optimal næring. Derudover snakker vi om sund kost til mor.

3. når baby er 8-12 måneder.

  • I starter med en times mor/barn yoga med Magdalen hvor vi gennem leg med yoga styrker krop og relation.
  • Herefter får I en times fælles vejledning med Wenche hvor vi snakker om hvordan man kan styrke sit barns immunforsvar bedst mulig inden vuggestue/dagplejestart. Derudover snakker vi sund kost til mor.

Prisen for hele forløbet er 1800 kr. for mor og baby. Minimum antal deltagere er 3 mødre og jeres babyer. Det kan foregå i vores klinik i Frederiksgade 76A, 1.sal, eller vi kan komme hjem til jer mod et gebyr på i alt 200 kr pr. gang.

Hvem er vi?

Magdalena Lock Johansson er uddannet læge og MediYoga-instruktør og er en del af Holistisk Lægehus i Huset for Naturlig Sundhed.

Wenche Axelgaard er uddannet sygeplejerske, ernæringsterapeut, børnesundhedsvejleder og Kranio sakralterapeut. Hun har også klinik i Huset for Naturlig Sundhed.

Wenche.dk,
HolistiskLaegehus.dk

Bestil tid på kontakt@wenche.dk